وبلاگ vdash

اخبار و مقالات مربوط به vdash، نرم افزار آنالیز اطلاعات و ساخت داشبورد مدیریتی

ذخیره سازی و اشتراک گذاری داشبوردهای vdash

هر داشبوردی که ایجاد می کنیم برای استفاده در آینده باید ذخیره شود، تا در صورت لزوم بتوان به آن دسترسی داشت.

توجه : در حال حاضر این ویژگی مختص نسخه vdash می باشد و vdash online آن را پشتیبانی نمی کند.

پس از اضافه کردن چارت ها و نمودارها به داشبورد و اعمال تغییرات بر روی آنها به نحوه دلخواه به دو صورت می توانیم عمل ذخیره سازی را انجام دهیم.

حالت اول » استفاده از آیکن

بر روی نوار آبی بالای صفحه آیکنی قرار دارد (شکل1)

آیکن ذخیره

شکل1

که با کلیک بر روی آن پنجره ذخیره داشبورد باز میشود (شکل 2)

نام گذاری ذخیره

شکل2

در محل نام داشبورد نامی مناسب و به دلخواه خود برای داشبوردی که ایجاد کردید انتخاب نمایید که برای استفاده مجدد از آن به راحتی بتوانید آن را بیابید و با انتخاب ذخیره ، داشبورد ساخته شده ذخیره می شود (شکل 3).

ذخیره کلیک

شکل3

حالت دوم » استفاده از منوی داشبورد

از منوی داشبورد روی نوار آبی ، گزینه ذخیره را می توانیم انتخاب نماییم تا داشبورد ما ذخیره شود (شکل 4) باقی مراحل اعم از بازشدن پنجره ذخیره داشبورد و نام گذاری و ذخیره مانند حالت استفاده از آیکن می باشد.

ذخیره

شکل4

برای دسترسی به داشبورد ذخیره شده کافی است از منوی داشبورد " باز کردن" را انتحاب نموده (شکل5) و داشبورد ذخیره شده را انتخاب کنیم (شکل 6).

بازکردن

شکل5

انتخاب داشبورد

شکل6

حالا اگر در این داشبورد تغییراتی را ایجاد نماییم و سپس بخواهیم داشبورد را با آن تغییرات ذخیره سازیم از منوی داشبورد گزینه "ذخیره به" را انتخاب می کنیم (شکل 7).

ذخیره به

شکل7

هر زمان که لازم بود داشبوردی که ساخته اید را با همکاران و دیگر کاربران vdashدر سازمانتان به اشتراک گذارید ، از نوار آبی آیکن اشتراک گذاری را کلیک نمایید (شکل8) یا از منوی داشبورد اشتراک گذاری را انتخاب کنید (شکل9).

آیکن اشتراک گذاری

شکل8

منو اشتراک گذاری

شکل9

با انتخاب هر کدام از این دو پنجره اشتراک گذاری داشبورد برای شما به نمایش در می آید، که در اینجا با انتخاب کاربر مورد نظر و تعیین سطح دسترسی به داشبوردی که ساخته اید را می توانید مشخص کنید (شکل10).

انتخاب اشتراک گذاری

شکل10

سطح دسترسی در این قسمت به دو حالت مشاهده و ویرایش تقسیم می شود که با انتخاب مشاهده به کاربر(های) مورد نظر تنها اجازه مشاهده از داشبورد را داده اید و با انتخاب ویرایش کاربر (هایی) که تعیین کردید علاوه بر مشاهده می توانند تغییراتی را در داشبورد ایجاد کنند.

در نهایت با کلیک بر روی اشتراک گذاری ، این عمل تکمیل می گردد.

آنچه در مقاله بعد میخوانید » دسته بندی و سری و فیلتر کردن

امکان ارسال نظر برای این موضوع وجود ندارد