وبلاگ vdash

اخبار و مقالات مربوط به vdash، نرم افزار آنالیز اطلاعات و ساخت داشبورد مدیریتی

مدیریت کاربران و تعیین سطح دسترسی

بحث امنیت در هر مقوله ای از اهمیت ویژه ای برخوردار است و حفظ سلامت اطلاعات از خواسته های هر مدیر با تجربه است. در سرویسی که با اطلاعات که تغذیه حیاتی سازمان می باشد سر و کار دارد امنیت و سطح دسترسی کاربران به سیستم می تواند مهمترین مساله پیش رو باشد.

vdash online با قابلیت تعریف کاربر و سطوح مختلف دسترسی، این مهم را پوشش میدهد.

در این مقاله دو هدف را دنبال می کنیم :

بعد از تهیه اشتراک، در صفحه پنل مدیریت سربرگی با نام کاربران وجود دارد (شکل1)

kpi1

شکل 1

در این قسمت اگر بر لینک آبی "کاربر جدید" کلیک کنید، با داشتن نام کاربری و یا ایمیل شخص مورد نظر، آن فرد به عنوان یکی از کاربران سرویس شما محسوب خواهد شد (شکل2).

kpi1

شکل 2

با اضافه کردن کاربر در لیست کاربران کاربر اضافه شده نیز نمایش داده می شود. برای اینکه متوجه شوید که کجا از این کاربر استفاده میگردد ادامه مقاله را حتما مطالعه فرمایید.

هر زمان که مدلی را ایجاد می نمایید، در Home سربرگ سوم Permission مربوط به میزان دسترسی کاربران به آن مدل می باشد (شکل 3).

kpi1

شکل 3

در permission برای هر کاربر با دو گزینه مواجه هستید.

  • View : با علامت زدن این گزینه به کاربر مورد نظر تنها و تنها اجازه مشاهده مدل را داده اید.
  • Edit : با علامت زدن این گزینه به کاربر مورد نظر علاوه بر مشاهده مدل، اجازه ویرایش نیز داده اید (شکل 4).
kpi1

شکل 4

با انجام مراحل فوق کاربر فقط قادر به مشاهده و یا ویرایش مدل اطلاعاتی می باشد ولی دسترسی ای به دادگان ندارد.برای ایجاد دسترسی به دادگان، دادگان خود را انتخاب نمایید و به سربرگ Permission بروید و کاربر(های) مدنظر را انتخاب نمایید (شکل 5).

kpi1

شکل 5

توجه » اگر کاربری به دادگان دسترسی داشته باشد ولی به مدل هیچ گونه دسترسی ای نداشته باشد، دادگان را نیز نمیتواند مشاهده کند.

توجه » برای هر کدام از دادگان می توانید سطح دسترسی تعیین نمایید.



ذخیره سازی و اشتراک گذاری داشبوردهای vdash

هر داشبوردی که ایجاد می کنیم برای استفاده در آینده باید ذخیره شود، تا در صورت لزوم بتوان به آن دسترسی داشت.

توجه : در حال حاضر این ویژگی مختص نسخه vdash می باشد و vdash online آن را پشتیبانی نمی کند.

پس از اضافه کردن چارت ها و نمودارها به داشبورد و اعمال تغییرات بر روی آنها به نحوه دلخواه به دو صورت می توانیم عمل ذخیره سازی را انجام دهیم.

حالت اول » استفاده از آیکن

بر روی نوار آبی بالای صفحه آیکنی قرار دارد (شکل1)

آیکن ذخیره

شکل1

که با کلیک بر روی آن پنجره ذخیره داشبورد باز میشود (شکل 2)

نام گذاری ذخیره

شکل2

در محل نام داشبورد نامی مناسب و به دلخواه خود برای داشبوردی که ایجاد کردید انتخاب نمایید که برای استفاده مجدد از آن به راحتی بتوانید آن را بیابید و با انتخاب ذخیره ، داشبورد ساخته شده ذخیره می شود (شکل 3).

ذخیره کلیک

شکل3

حالت دوم » استفاده از منوی داشبورد

از منوی داشبورد روی نوار آبی ، گزینه ذخیر�� را می توانیم انتخاب نماییم تا داشبورد ما ذخیره شود (شکل 4) باقی مراحل اعم از بازشدن پنجره ذخیره داشبورد و نام گذاری و ذخیره مانند حالت استفاده از آیکن می باشد.

ذخیره

شکل4

برای دسترسی به داشبورد ذخیره شده کافی است از منوی داشبورد " باز کردن" را انتحاب نموده (شکل5) و داشبورد ذخیره شده را انتخاب کنیم (شکل 6).

بازکردن

شکل5

انتخاب داشبورد

شکل6

حالا اگر در این داشبورد تغییراتی را ایجاد نماییم و سپس بخواهیم داشبورد را با آن تغییرات ذخیره سازیم از منوی داشبورد گزینه "ذخیره به" را انتخاب می کنیم (شکل 7).

ذخیره به

شکل7

هر زمان که لازم بود داشبوردی که ساخته اید را با همکاران و دیگر کاربران vdashدر سازمانتان به اشتراک گذارید ، از نوار آبی آیکن اشتراک گذاری را کلیک نمایید (شکل8) یا از منوی داشبورد اشتراک گذاری را انتخاب کنید (شکل9).

آیکن اشتراک گذاری

شکل8

منو اشتراک گذاری

شکل9

با انتخاب هر کدام از این دو پنجره اشتراک گذاری داشبورد برای شما به نمایش در می آید، که در اینجا با انتخاب کاربر مورد نظر و تعیین سطح دسترسی به داشبوردی که ساخته اید را می توانید مشخص کنید (شکل10).

انتخاب اشتراک گذاری

شکل10

سطح دسترسی در این قسمت به دو حالت مشاهده و ویرایش تقسیم می شود که با انتخاب مشاهده به کاربر(های) مورد نظر تنها اجازه مشاهده از داشبورد را داده اید و با انتخاب ویرایش کاربر (هایی) که تعیین کردید علاوه بر مشاهده می توانند تغییراتی را در داشبورد ایجاد کنند.

در نهایت با کلیک بر روی اشتراک گذاری ، این عمل تکمیل می گردد.

آنچه در مقاله بعد میخوانید » دسته بندی و سری و فیلتر کردن